Back Garden revamp to reduce maintenance load

Date: August 2011

Our Dundee clients had outlived their back garden and required a change to reduce the workload. The lawn was replaced with artificial turf. The borders were pruned and selctive shrubs removed. We rebuilt the conservatory access steps to allow easier access/egress and rebuilt the seating area's. Natural sandstone paving was used to replace the concrete and an imaginative stepped affect around the new lawn mirrored the building corner quions.

 Before                                

central_view_before_400 corner_sitting_area_before_400

 lawn_and_edge_before_400conservatory_view_400

 Proposals

central_view_porposal_400corner_sitting_400

focal_point_400 proposal_overhead_400

 After

corner_sitting_after_400 focal_point_after_400

lawn_and_edge_after_400central_area_after_400